Företagsregistret – underlättar för dig som företagare

Karlskoga kommun har ett nytt företagsregister. Det är både gratis att använda och att registrera sitt företag i.

I registret är det enkelt att hitta vilka resurser och kompetenser som finns på hemmaplan, här i Karlskoga, men också att skapa förutsättningar för en snabb och bra dialog mellan kommun och företag. Som företagare kan det vara ett värdefullt redskap för att underlätta kontakter och samarbeten i det lokala näringslivet.

Här kan du som företagare kostnadsfritt synas på kommunens webbplats samt få information och inbjudningar från kommunen till olika näringslivsaktiviteter.

Självklart kan även du som privatperson kan ha nytta av registret! Också för dig är det gratis att använda.

I vårt företagsregister finns just nu kontaktuppgifter till cirka 1200 aktiva företag i kommunen, allt från enskilda firmor till större aktiebolag – och det kommer att bli fler!

Ny som företagare?

Då är det viktigt att du kommer med i vårt företagsregister!

Här registrerar eller ändrar du dina uppgifterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Saknas ditt företag eller har vi fel uppgifter?

Om företaget inte finns med i företagsregistret så kan det bero på att det inte har ett registrerat arbetsställe i Karlskoga kommun. Om ditt företag vill finnas med i företagsregistret för Karlskoga kommun så går du in på verksamt.se och anmäler ytterligare ett arbetsställe (Karlskoga). Med arbetsställe avses varje adress, fastighet eller grupp av fastigheter där företaget bedriver varaktig verksamhet med minst en anställd på 20 timmar i veckan.

Här kan du ändra uppgifter om arbetsställelänk till annan webbplats