Mjukvaruutvecklare inom inbyggda system till BAE Systems

Har du en passion och fallenhet för hårdvarunära programmering i C/C++ och söker ett omväxlande arbete där du ofta är med hela vägen – från kundkrav, utvecklingsfas, tester i labb till slutgiltigt test på skjutfältet. Kanske har du tröttnat på korta punktinsatser som konsult och vill arbeta långsiktig med kvalitet som yttersta mått. Här välkomnas du till en högteknologisk vardag där du kommer få möta teknik av yttersta klass!

Intressanta nyutvecklingsprojekt, omfattande renoveringsprojekt och helt nya teknologisprång pågår dagligen hos BAE Systems Bofors. Som mjukvaruutvecklare ställs du inför intressanta utmaningar – hur ska till exempel det allra senaste på marknaden kunna möta och integreras med 20 år gammal teknik. Sådana frågor, och mycket annat, kommer du självständigt och tillsammans med ditt team att ställas inför i den här tjänsten.

Till avdelningen för programvaruutveckling söker BAE Systems Bofors med hjälp av AxÖ Consulting en mjukvaruutvecklare inom inbyggda system. Här kommer du jobba i ett team som består av mjukvaruutvecklare och testare med blandad bakgrund och erfarenhet.

Sista ansökningsdag: 28 februari